Despre hotel

Familia Ohrimenco vă întâmpină cu plăcere la Dentrarium Park ApartHotel! Noi creăm comfort și cazare comfortabila, fără agitație hoteliera. Nostru aparthotel include 8 apartamente cu trei camere, cu o suprafața de 70 m2, decorate în stil neoclasic. Parcare în fața casei gratisă, cu supraveghere video și iluminat de noapte. Dendrarium Park ApartHotel este situat lângă  cel mai frumos și bine întreținut parc din Chișinău Parcul Dendrariu, pe o suprafață de 5 hectare. La 500 de metri se află terenurile de tenis «Federația de Tenis din RM», la 1,5 km de Centrul Internațional de Expoziții "MoldExpo" și parcul Lacului Valea Morilor. La câțiva pași se află supermarket Linella, restaurantul Andi’s Food Market, magazinul de vinuri «BASARABIA» și strada centrală a orașului Ștefan cel Mare.  Din momentul rezervării, un concierge personal va avea grija de Dumneavoastră, el vă va ajuta să rezervați un transfer, excursii și va  raspunde la orice întrebari.

Condiții de cazare

Politicile sunt comune și pot varia în funcție de tipul de tarif. Vă rugăm să verificați descrierea tariful camerei Dumneavoastră.

Check-in 15:00
Check-out 12:00
Anulare rezervare În caz de anulare sau modificare în termen de până la 1 zi înainte de data sosirii, nu va fi încasat.

Termeni & Condiții

În cazul în care rezervarea este anulată sau modificată mai târziu sau în caz de check-in se va percepe tariful pentru prima noapte de cazare.

TravelLine: Аналитика